Qui som

Som EDM

EDM és una societat de serveis financers que ofereix solucions d’inversió adaptades a cada client amb la convicció, la transparència i la confiança de fonamentar-les sempre en negocis de qualitat, pròspers i responsables.

Des del 1989

ens dediquem exclusivament a la gestió d’inversions, i no desenvolupem cap activitat d’intermediació ni de banca d’inversió o comercial, cosa que ens evita qualsevol conflicte d’interessos amb els nostres clients

L’any 2018

el Grup Mutua Madrileña va adquirir una participació accionarial de control. La resta del capital està en mans de 27 socis que pertanyen a l’equip professional.

Hoja 1

Oferim serveis de (Wealth Management) per atendre els objectius i aspiracions de particulars i famílies a través de diferents solucions.

Hoja 1

A més, oferim serveis de gestió d’actius (Asset Management), a través de vehicles d’inversió col·lectiva de diferents domicilis i perfils per a la seva distribució en l’àmbit institucional.

Tant la gestió patrimonial com la gestió d’actius es nodreixen d’un estil d’inversió basat en els fonaments financers, en els que creiem fortament.

3 Oficines
comercials

Podem atendre els nostres clients des de qualsevol de les nostres oficines de Barcelona, Madrid i Mèxic