Volver
EDM 30+

EDM 30+

L’any 2020 deixa enrere una estela d’experiències i reptes que difícilment oblidarem. Aquests moments de dificultat acostumen a estimular-nos a créixer i a expandir els nostres horitzons.

Per això, en els moments més durs de la pandèmia, vam decidir iniciar un procés de reflexió sobre els pilars estratègics del nostre negoci que vam batejar com a EDM 30+. Des de la nostra fundació ara fa 30 anys, hem desenvolupat amb èxit l’ofici d’invertir, i el nostre objectiu és establir les bases estratègiques que ens permetin continuar fent-ho durant els propers 30 anys.

Aquest esforç ens ha permès concretar el propòsit que realment impulsa el nostre dia a dia: treballar per al millor futur financer dels nostres clients i de les empreses en què invertim i que aquest augment de riquesa reverteixi en el progrés del conjunt de la societat. Ho fem convençuts que la nostra trajectòria d’honestedat, rigor i estil d’inversió no especulatiu és la fórmula més intel·ligent i sostenible de realitzar la nostra activitat.

Comencem el 2021 amb entusiasme, energia i grans reptes, atès que tenim per davant la important tasca d’anar concretant totes les iniciatives que es van gestar l’any passat.

Tenim previst enriquir la nostra proposta de valor en Wealth Management incloent-hi una petita selecció de fons gestionats per altres gestors especialitzats, com un complement per poder oferir una gamma més àmplia de solucions d’inversió.

Així mateix, estem invertint fortament en digitalització, cosa que ens permetrà també renovar la manera de relacionar-nos amb els nostres clients oferint-los més flexibilitat i accessibilitat.

Fruit d’aquest procés, i amb l’objectiu de transmetre de forma més clara els valors en què creiem, hem renovat la nostra identitat visual, que ben aviat es veurà reflectida en tots els nostres continguts.

En unes setmanes estrenarem un nou lloc web que permetrà als nostres clients tenir accés a les seves posicions. En paral·lel, començarem a comunicar de manera més activa a través dels canals digitals i evolucionarem els formats i continguts de les nostres comunicacions periòdiques.

Estem molt contents de compartir amb vostès aquest nou impuls i ja els anticipem que continuarem avançant al llarg de tot l’any per posar a la seva disposició noves eines perquè ens puguin seguir de més a prop.

Flash d’opinió setembre 2021

Flash d’opinió setembre 2021

La vacunació massiva als països desenvolupats ha permès una certa normalització, la qual cosa s'ha traduït en un augment del consum i una major normalitat.

Flash de opinión agosto 2021

Flash de opinión agosto 2021

La ansiedad se palpa, pues, y los inversores tratan de anticipar el comportamiento a corto plazo de los mercados de renta fija y variable.